Nordag hout-alu dakramen, een nieuwe kijk op dakramen

uniek door toepassing van het speciefieke hout-alu raamprincipe en zijn bijzondere troeven:

Onverslijtbaar

Nordag-dakramen zijn gemaakt met aluminium buiten- frames die niet in aanraking komen met het hout. De verbinding is ontworpen met afstandhouders in pvc. Dit maakt de dakramen onverslijtbaar, ook in extreme weersomstandigheden

Hoge Isolatiewaarden

Door de uitzonderlijke kwaliteit en afwerking van het hoogrendementsglas, het hout en het aluminium, heb je geen verlies van warmte zoals bij de traditionele dakramen. Isolatiewaarde: 1,0W/m2K met Warm-Edge thermisch verbeterde afstandshouder.

Dakkappeleffect

Een revolutionair scharnier zorgt ervoor dat je het dakraam kan doordraaien. Door de ramen in verticale stand te brengen, heb je een groter bruikbaar vloeroppervlak en een mooi panoramisch uitzicht.

Insectenwerend

De lastige muggen en insecten worden langs de buitenzijde geweerd. Nordag laat frisse lucht binnen, houdt muggen en zon buiten.

Veilig en comfortabel

Het dakraam wordt standaard voorzien van een 4-puntsvergrendeling met gekeurde grepen. Ook in kiepstand blijft het dakraam vergrendeld: veilig voor je kinderen en beveiligd tegen inbraak

Onderhoudsvriendelijk

De 'buitenkant' van het raam is gemakkelijk schoon te maken in verticale stand (het dakkapeleffect). Vuilophoping is ook verleden tijd dankzij de doorlopende oversteek van het glas.